Het team van zorg voor je gebit

Aangenaam kennis te maken!
Wij stellen ons graag aan u voor.

Inez H250x250

Inez van den Hoek

Inez is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze heeft in 1998 haar diploma mondhygiënist gehaald via de Hogeschool van Utrecht. Ervaring heeft ze opgedaan via diverse tandartspraktijken en een mondhygiënistenpraktijk. In 2003 startte zij haar eigen mondhygiënistenpraktijk in Nieuwegein. In 2010 is de praktijk uitgebreid en verhuisd naar IJsselstein.

Inez is lid van de De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. 

Roxanne Mulder250x250

Roxanne Mulder

Roxanne Mulder woont in IJsselstein met haar partner en twee kinderen. Al heel jong wist zij dat ze graag in de mondzorg wilde werken. Ze is begonnen als tandtechnicus. In 2012 is ze geslaagd voor het diploma mondhygiënist.

De afgelopen jaren heeft Roxanne veel ervaring opgedaan in een algemene praktijk, parodontologie praktijk, bij een kaakchirurg en bij een orthodontist. Ze heeft veel ervaring met angstpatiënten en behandelt met veel geduld en zorg. Het werken met mensen en een bijdrage leveren aan een betere (mond)gezondheid geven haar veel werkplezier.

Als het even kan altijd uw ‘eigen’ mondhygiënist

Uiteraard streven wij ernaar dat u zoveel mogelijk door dezelfde mondhygiënist wordt behandeld. Alleen door ziekte, afwezigheid of wisseling van werkdagen kan het gebeuren dat de behandeling door een collega wordt overgenomen. Vanzelfsprekend wordt u van een eventuele ‘collegawisseling’ tijdig op de hoogte gesteld.