Aangenaam kennis te maken!
Wij, Inez van den Hoek en Saskia Regtien, stellen ons graag aan u voor.

Mondhygienist-team-2

Inez van den Hoek

Mondhygienist-team-3

Saskia Regtien

Inez heeft in 1998 haar diploma mondhygiënist op zak via de Hogeschool van Utrecht. Ervaring heeft ze opgedaan via diverse tandartspraktijken en een mondhygiënistenpraktijk.

In 2003 startte zij haar eigen mondhygiënistenpraktijk in Nieuwegein. In 2010 is de praktijk uitgebreid en verhuisd naar het huidige sfeervolle pand aan de IJsselstraat 15 in IJsselstein.

Inez is lid van de De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en staat staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Inez is getrouwd, heeft drie kinderen en werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de gehele dag.

Saskia behaalde in 1995 haar diploma mondhygiënist aan de Hogeschool van Utrecht. Haar ervaring heeft ze opgedaan in een algemene tandartspraktijk.

Ze heeft de post-HBO opleiding tot kindertandverzorgende afgerond heeft ook gewerkt in een tandartspraktijk speciaal voor kinderen.

Sinds augustus 2011 werkt Saskia met veel plezier bij de Mondhygienistenpraktijk IJsselstein

Zij is lid van De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Saskia is getrouwd, heeft drie kinderen en werkt op maandag, woensdag en vrijdag de gehele dag.

Als het even kan altijd uw ‘eigen’ mondhygiënist

Uiteraard streven wij ernaar dat u zoveel mogelijk door dezelfde mondhygiënist wordt behandeld. Alleen door ziekte, afwezigheid of wisseling van werkdagen kan het gebeuren dat de behandeling door een collega wordt overgenomen. Vanzelfsprekend wordt u van een eventuele ‘collegawisseling’ tijdig op de hoogte gesteld.