Aangenaam kennis te maken!
Wij stellen ons graag aan u voor.

Inez H250x250

Inez van den Hoek

Inez heeft in 1998 haar diploma mondhygiënist op zak via de Hogeschool van Utrecht. Ervaring heeft ze opgedaan via diverse tandartspraktijken en een mondhygiënistenpraktijk. In 2003 startte zij haar eigen mondhygiënistenpraktijk in Nieuwegein. In 2010 is de praktijk uitgebreid en verhuisd naar het huidige sfeervolle pand aan de IJsselstraat 15 in IJsselstein.

Inez is lid van de De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en staat staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Inez is getrouwd, heeft drie kinderen en werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de gehele dag.

Saskia_250x250

Saskia Regtien

Saskia behaalde in 1995 haar diploma mondhygiënist aan de Hogeschool van Utrecht. Haar ervaring heeft ze opgedaan in een algemene tandartspraktijk. Ze heeft de post-HBO opleiding tot kindertandverzorgende afgerond heeft ook gewerkt in een tandartspraktijk speciaal voor kinderen. Sinds augustus 2011 werkt Saskia met veel plezier bij de Mondhygienistenpraktijk IJsselstein.

Zij is lid van De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Saskia is getrouwd, heeft drie kinderen en werkt op maandag, woensdag en vrijdag de gehele dag.

Roxanne Mulder250x250

Roxanne Mulder

Roxanne Mulder woont in IJsselstein met haar partner, samen en heb twee kinderen. Al heel jong wist zij dat ze graag in de mondzorg wilde werken. Gestart als tandtechnicus en vervolgens in 2012 geslaagd voor diploma mondhygiënist.

Afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan in een algemene praktijk en parodontologiepraktijk en bij een kaakchirurg en orthodontist. Ze heeft veel ervaring met angstpatiënten en behandelt die met veel geduld en zorg. Het werken met mensen en een bijdrage leveren aan een betere (mond)gezondheid geven haar veel werkplezier. Naast haar werk in de Parodontologiepraktijk is zij op de vrijdag Mondhygiënistenpraktijk IJsselstein aan het werk.

Als het even kan altijd uw ‘eigen’ mondhygiënist

Uiteraard streven wij ernaar dat u zoveel mogelijk door dezelfde mondhygiënist wordt behandeld. Alleen door ziekte, afwezigheid of wisseling van werkdagen kan het gebeuren dat de behandeling door een collega wordt overgenomen. Vanzelfsprekend wordt u van een eventuele ‘collegawisseling’ tijdig op de hoogte gesteld.